Trilogy Rock

Cercador:

Trilogyrock, dissabtes de 15:00 a 18:00 ------ Afegir concert a l'agenda ------ Myspace de Trilogy Rock ------ Repopblica

Notícies de música


// Notícia del 3 de maig de 2011.


Paleface per Catalunya - gran proposta musical


Foto promocional de la banda
Foto promocional de la banda
Després de tocar dins dels actes del Festimad i a Saragossa, el músic d'Estats Units anomenat Paleface, ens oferirà dues dates catalanes.


Es presenta com un alumne avantatjat de Daniel Johnston ben aviat va ser descobert pel llegendari Danny Fields (The Stooges, MC5, Ramones) en una nit de micròfon obert antifolk a la ciutat de Nova York. Des d'aleshores ha publicat més d'una dotzena de discos, alguns d'ells amb un parell de multinacionals com són Polydor i Sire, i ha girat amb gent com The Breeders o Billy Bragg.

Paleface ha influït i inspirat a una àmplia gamma d'artistes, entre ells la guanyadora d'un Grammy Kimya Dawson, qui va descriure a Paleface com "una de les meves persones preferides del planeta" i Beck que va reconèixer a Paleface com "una gran influència en els meus primers treballs en el llibre d'Annie Leibovitz American Music. Després de superar una dura etapa alcohòlica que gairebé li costa la vida a finals dels 90, Paleface torna a l'escena antifolk novaiorquesa l'any 2000. Paleface també ha col.laborat en tres discos dels The Avett Brothers.

Actualment presenta el seu nou disc, One big party (Ramseur Records 2011), acompanyat a la bateria per la seva parella, la portorriquenya Mónica "Mo" Samalot. La seva gira europea d'aquesta primavera ha passat i passarà per Espanya, França, Suïssa, Itàlia, Croàcia, Dinamarca, Bèlgica i el Regne Unit.


Les dues actuacions seran:
Divendres 6 de maig al Joe Strummer Club, La Vall d'en Bas (Girona)
Paleface
A partir de les 23.30h.
Entrada: 5 €

Dissabte 7 de maig a l'Elèctric de Barcelona
Paleface
A les 20:00

Text principal de descripció per Albert Mestres.

// Notícia publicada per: Maurici Ribera
 

 

// Més informació:


Web amb més informació: http://paleface.bandcamp.com
 

   Translator

Translate to:
 

   Arxiu

Els nostres àlbums del 2023
// 27 Desembre 2023
Els nostres àlbums del 2022
// 28 Desembre 2022
Cicle de concerts Insòlits
// 11 Setembre 2022
Els nostres àlbums del 2021
// 26 Desembre 2021
Els nostres àlbums del 2020
// 26 Desembre 2020
Veure totes
Notícies RSS
RSS Trilogy Rock Sindicació dels continguts.
------
© Trilogy Rock 2006-2024 Notícies // Agenda concerts // Cròniques // Podcast // El programa // Playlist // Links // Contactar Disseny web: Space Bits