Trilogy Rock

Cercador:

Trilogyrock, dissabtes de 15:00 a 18:00 ------ Afegir concert a l'agenda ------ Myspace de Trilogy Rock ------ Repopblica
The content of this website is in Catalan. Do you want to translate it to your language?  

Cròniques de concerts


// Crònica publicada el 28 de juliol de 2009.


Efímer '04 a Can Xalant de Mataró. 17/07/2009.


La foto petita és d'en Dent May i la gran és de l'impactant Howe Gelb. Capturats per Madam Green.
La foto petita és d'en Dent May i la gran és de l'impactant Howe Gelb. Capturats per Madam Green.
Un festival gratuït no sempre sol ser sinònim d'èxit de públic i de qualitat; però per a aquesta ocasió ambdós fets es van acabar complint. Coincidint amb la jornada de portes obertes de Can Xalant; un Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró

Per obrir el vespre vàrem tenir El Petit de Cal Eril que cada cop sap sonar més conjuntat i aporta més elements psicodèlics al seu so de folk i pop. Una bona manera d'encetar l'acte i amb una proposta divertida. Aquest cop al tenir un temps limitat van deixar-se alguns peces xules fora del setlist o en van escurçar d'altres; tot i així van saber encaixar perfectament amb les expectatives creades..

Acte seguit en Dent May and His Magnificent Ukelele va sortir a per totes amb la seva banda a fer-nos ballar de valent. No només va aconseguir el seu propòsit que a sobre ho va assolir de forma excel·lent. Caldria potser que treballés més les lletres, però crec que això a ningú li va importar massa veient el ritme amb el que els espectadors es movien.
La seva primera gira espanyola no trepitjava Barcelona, fet que va fer moure a públic barceloní i tenint en compte de com de bé ha estat acollit el seu disc de debut "The Good Feeling Music of Dent May & His...".

A continuació, un fora de sèrie del piano i de la guitarra; el senyor Howe Gelb; que va delectar-nos amb un set com quasi sempre ben improvisat on poques peces apareixen als seus innumerables projectes. Moments divertits i on se'ns mostrava la seva faceta més humana on per exemple la seva filla Talula va sortir a l'escenari per ensenyar-li que li havia caigut una dent i que per acabar el concert tornaria a escena per cantar, amb el seu germà Luka, "But I did not".
Van caure homenatges a Johnny Cash a Batman i és que en peces pròpies sovint hi incorporava petits fragments de peces de sobres conegudes pels assistents.

Una nova més que remarcable proposta de l'Efímer Festival de Mataró. Estarem atents a l'edició de 2010. Segur que estarà farcida de bones propostes.

// Crònica publicada per: Maurici Ribera
 
 

// Més informació:


Web amb més informació: http://www.canxalant.org/
 

   Translator

Translate to:
 

   Arxiu

Overkill - Sala Salamandra (14/09/19)
// 24 Setembre 2019
Neurosis - Apolo (16/07/19)
// 17 Juliol 2019
Madrugada - Razzmatazz 2 (08/05/19)
// 9 Maig 2019
Pearl Jam - Palau Sant Jordi (10/07/18)
// 13 Juliol 2018
Guns 'n' Roses - Estadi Olímpic BCN (01/07/18)
// 2 Juliol 2018
Veure totes
Cròniques RSS
RSS Trilogy Rock Sindicació dels continguts.
------
© Trilogy Rock 2006-2020 Notícies // Agenda concerts // Cròniques // Podcast // El programa // Playlist // Links // Contactar Disseny web: Space Bits