Trilogy Rock

Cercador:

Trilogyrock, dissabtes de 15:00 a 18:00 ------ Afegir concert a l'agenda ------ Myspace de Trilogy Rock ------ Repopblica
The content of this website is in Catalan. Do you want to translate it to your language?  

Cròniques de concerts


// Crònica publicada el 18 de novembre de 2007.


Pelle Carlberg, des d'Uppsala a Suècia, presentant


Foto d'arxiu
Foto d'arxiu
Versió en català.
Actuació curta però molt entretinguda del suec, acompanyat per dos músics i per tant en format de trio va deixar clar que les peces senzilles, per a ell, són dues vegades més bones. Ecos a Belle and Sebastian, I'm From Barcelona a qui reverència a una de les millors peces de la nit "Pamplona"…
L'exmembre de Edson, també va deixar anar algunes divertides bromes i algun petit himne com "Go to Hell, Miss Rydell" o "Crying All The Way To The Pawnshop". La primera la va relacionar amb Edson, el seu anterior grup, dels qui en va fer una bona autoversió.
Al acabar, corrent van marxar ja que havien d'agafar un bus a Plaça Catalunya I anar a l'aeroport que els havia de dur a casa.
La cançó "'I Love You, Imbecile'" seria un bon resum del concert.
Va obrir la nit Richter, des de Madrid, acompanyat d'una banda que van atacar un repertori força sòlid i amb tints entre Wilco, Jayhawks, Mojave 3 i Camera Obscura.Versión en español.
Pelle Carlberg, des de Uppsala en Suecia, presentando "In A Nutshell" 2007 a la [2] del Apolo de Barcelona.
Crónica del concierto de sábado 3 de noviembre de 2007. Actuación corta pero muy entretenida del sueco, acompañado por dos músicos y por lo tanto en formato de trío, dejó claro que las piezas simples, para él, son dos veces más buenas. Ecos a Belle and Sebastian, I'm From Barcelona a quienes reverenció/a en una de las mejores piezas de la noche "Pamplona"…
El exmiembro de Edson, también nos contó algunas divertidas bromas y interpretó algún pequeño himno como "Go to Hell, Miss Rydell" o "Crying All The Way To The Pawnshop". La primera la relacionó con Edson, su anterior grupo, de quienes en sí podemos decir que hizo una buena autoversión.
Al acabar, rápidamente marcharon puesto que debían coger un bus en Plaza Catalunya e ir al aeropuerto que los debía llevar a casa.
La canción 'I Love You, Imbecile'" sería un buen resumen del concierto.
Abrió la noche Richter, desde Madrid, acompañado de una banda que atacaron un repertorio bastante sólido y con tintes entre Wilco, Jayhawks, Mojave 3 y Camera Obscura.


Text: Maurici Ribera
Fotografia: Madam Green
Part informàtica: Ferran Sarrió
Disseny web: David Vidal

// Crònica publicada per: Maurici Ribera
 
 

// Més informació:


Web amb més informació: http://pellecarlberg.se/
 

   Translator

Translate to:
 

   Arxiu

Overkill - Sala Salamandra (14/09/19)
// 24 Setembre 2019
Neurosis - Apolo (16/07/19)
// 17 Juliol 2019
Madrugada - Razzmatazz 2 (08/05/19)
// 9 Maig 2019
Pearl Jam - Palau Sant Jordi (10/07/18)
// 13 Juliol 2018
Guns 'n' Roses - Estadi Olímpic BCN (01/07/18)
// 2 Juliol 2018
Veure totes
Cròniques RSS
RSS Trilogy Rock Sindicació dels continguts.
------
© Trilogy Rock 2006-2020 Notícies // Agenda concerts // Cròniques // Podcast // El programa // Playlist // Links // Contactar Disseny web: Space Bits