Trilogy Rock

Cercador:

Trilogyrock, dissabtes de 15:00 a 18:00 ------ Afegir concert a l'agenda ------ Myspace de Trilogy Rock ------ Repopblica

Cròniques de concerts


// Crònica publicada el 23 de setembre de 2012.


Sonny & The Sunsets al BAM. Joia i alegria. Crònica del concert del passat 21 de setembre de 2012.


Foto de Sonny & The Sunsets feta per Madam Green..
Foto de Sonny & The Sunsets feta per Madam Green..
Sonny & The Sunsets és tota una garantia de qualitat i un habitual dels nostres escenaris. Nova gira i evidentment comptem amb dates per diferents indrets del país. Divendres 21 de setembre va tenir parada a Barcelona, amb concert a la Plaça Joan Coromines, emmarcat dins de les festes de la Mercè 2012.


Repertori molt marcat pel country-folk, en la primera part de l'actuació, per tant molt basat en el so extret de la seva darrera obra discogràfica "Longtime Companion" 2012. La vessant més pop i de sonoritat indie va quedar més encapsulada a la segona i darrera part de l'actuació, amb una traca marcada per cançons com l'himne "Too Young to Burn"; el més semblant a hit que té Sonny.


Bon acompanyament musical amb una banda on trobem Chris Leone de Lipsey Mountain Spring Band i també a en German del grup Bananas i en Jordi Lopez de (Sedaiós, La Estrella de David...); que van saber estar a l‘alçada de tot plegat.


La nota negativa va ser que Sonny compta en diferents afinacions pel seu repertori i tardava massa entre cançons, deixant així masses pauses i fent abaixar una mica el ritme àgil del concert.


// Crònica publicada per: Maurici Ribera
 

   Translator

Translate to:
 

   Arxiu

Pearl Jam - Palau Sant Jordi (10/07/18)
// 13 Juliol 2018
Guns 'n' Roses - Estadi Olímpic BCN (01/07/18)
// 2 Juliol 2018
Bogan i The Meetup a la Sala Meteoro
// 12 Febrer 2018
Thalia Zedek i Damon & Naomi a la Sala BeGood
// 12 Febrer 2018
Crònica de l'Azkena Rock 2015
// 2 Juliol 2015
Veure totes
Cròniques RSS
RSS Trilogy Rock Sindicació dels continguts.
------
© Trilogy Rock 2006-2018 Notícies // Agenda concerts // Cròniques // Podcast // El programa // Playlist // Links // Contactar Disseny web: Space Bits