Trilogy Rock

Cercador:

Trilogyrock, dissabtes de 15:00 a 18:00 ------ Afegir concert a l'agenda ------ Myspace de Trilogy Rock ------ Repopblica
The content of this website is in Catalan. Do you want to translate it to your language?  

Notícies de música


// Notícia del 21 de gener de 2009.


Festival de Guitarra - Wilco i Jackson Browne nous artistes confirmats


Fotos promocionals de Wilco i Jackson Browne, d'arxiu dels artistes.
Fotos promocionals de Wilco i Jackson Browne, d'arxiu dels artistes.
Després de la confirmació de David Byrne com un dels plats forts del 20è Festival de Guitarra de Barcelona, arriben dos nous noms a la programació. Es tracta del grup Wilco i del polifacètic Jackson Browne, propostes més que interessants per seguir incrementant el nivell d'un aniversari que promet moltes alegries per als amants de la bona música.

Sorgits de les cendres d'Uncle Tupelo, una de les formacions responsables d'haver lligat la tradició musical d'els Estats Units al rock alternatiu (el denominat so americana), Wilco són indiscutiblement la banda més creativa i corprenedora de l'escena alt-country. Sota el comandament de Jeff Tweedy, els de Chicago han forjat una sòlida trajectòria que, partint de les arrels musicals més profundes del seu país, ha arribat a generar obres de veritable avantguarda i intensitat experimental com Yankee Hotel Foxtrot (2002) i A ghost is born (2004). Amb un nou treball discogràfic previst pel maig, arribaran un mes després a L'Auditori per deixar clares les raons per les quals són considerats un dels millors grups de rock de l'actualitat, amb un directe per sobre de la mitja.

Wilco
Dijous, 4 de juny
L'Auditori
21.00 h.

D'altra banda, Jackson Browne és un vell conegut del festival, un clàssic que a aquestes alçades de la funció necessita poques presentacions. Compositor d'èxits per artistes com The Byrds, The Eagles i Nico entre molts altres, Browne també ha assolit una gran repercussió com a solista amb una carrera iniciada el 1972 que segueix donant sucosos fruits. El més recent es denomina Time the conqueror (2008), el seu primer disc d'estudi en sis anys que reflecteix les seves inquietuds polítiques, en especial les relacionades amb les malifetes de l'administació Bush. L‘artífex de cançons eternes com Take it easy i These days manté la seva vena creativa a ple rendiment.

Jackson Browne
Dimecres, 13 de maig
Palau de la Música Catalana
21.00 h.

// Notícia publicada per: Maurici Ribera
 

 

// Més informació:


Web amb més informació: http://www.theproject.es
 

   Translator

Translate to:
 

   Arxiu

Els nostres àlbums del 2022
// 28 Desembre 2022
Cicle de concerts Insòlits
// 11 Setembre 2022
Els nostres àlbums del 2021
// 26 Desembre 2021
Els nostres àlbums del 2020
// 26 Desembre 2020
Els nostres àlbums del 2019
// 26 Desembre 2019
Veure totes
Notícies RSS
RSS Trilogy Rock Sindicació dels continguts.
------
© Trilogy Rock 2006-2023 Notícies // Agenda concerts // Cròniques // Podcast // El programa // Playlist // Links // Contactar Disseny web: Space Bits