Trilogy Rock

Cercador:

Trilogyrock, dissabtes de 15:00 a 18:00 ------ Afegir concert a l'agenda ------ Myspace de Trilogy Rock ------ Repopblica
The content of this website is in Catalan. Do you want to translate it to your language?  

Cròniques de concerts


// Crònica publicada el 7 de juliol de 2009.


The Pretenders al Festival Porta Ferrada. 05/07/2009 Sant Feliu de Guíxols.


The Pretenders en directe a Porta Ferrada. Foto de Maurici Ribera.
The Pretenders en directe a Porta Ferrada. Foto de Maurici Ribera.
A batzegades, però amb bons moments.
Daltabaixos, des de instants fluixos a d'altres de notables, passant per moments correctes i a un final de mitja hora espectacular.

Els Pretenders presentaven "Break Up The Concrete" intentant apropar-se a un so country, amb l'aportació de Eric Heywood al pedal steel. Tot i tocar realment bé les peces d' aquest nou treball i de que Heywood és un gran músic, el problema requeia a que els arranjaments per a pedal steel pensats per a les cançons potser no eren els adients.

Hi va haver moment evidentment també per a clàssics com: "Don't Get Me Wrong" interpretat en hores baixes de l'actuació, "Brass in My Pocket" "Kid", "I'll Stand By You" probablement van ser els incunables que més van saber aguantar el pas del temps.

Un públic molt entregat que va poder comptar amb la sort de que Chrissie Hynde, cantant de la banda, demanés a seguretat que deixes a tothom qui volgués posar-se al "fossat de fotògrafs".
Fet que va posar de mal humor al públic que havia pagat 70 euros per estar a davant de tot i primera fila de l'escenari.

Versions de: "Forever Young" de Bob Dylan, "Stop Your Sobbing" de The Kinks o com a tribut; petits fragments de Bo Diddley a "Cuban Slide" i "Break Up The Concrete". Van acabar amb una altra porció d'un tema dels P.I.L.

// Crònica publicada per: Maurici Ribera
 
 

// Més informació:


Web amb més informació: http://www.thepretenders.com/
 

   Translator

Translate to:
 

   Arxiu

Cròniques de l'Azkena Rock Festival 2023
// 21 Juny 2023
Olsen Twinz - Trilogy Rock (09/11/19)
// 7 Abril 2020
Overkill - Sala Salamandra (14/09/19)
// 24 Setembre 2019
Neurosis - Apolo (16/07/19)
// 17 Juliol 2019
Madrugada - Razzmatazz 2 (08/05/19)
// 9 Maig 2019
Veure totes
Cròniques RSS
RSS Trilogy Rock Sindicació dels continguts.
------
© Trilogy Rock 2006-2024 Notícies // Agenda concerts // Cròniques // Podcast // El programa // Playlist // Links // Contactar Disseny web: Space Bits