Trilogy Rock

Cercador:

Trilogyrock, dissabtes de 15:00 a 18:00 ------ Afegir concert a l'agenda ------ Myspace de Trilogy Rock ------ Repopblica

Cròniques de concerts


// Crònica publicada el 11 de novembre de 2010.


Oriol Stardust, Missing Leech i Dino Ratso – Crònica al Macondo de Barcelona i al Voilà de Manresa.


Oriol Stardust al Macondo Bar. Foto de Madam Green.
Oriol Stardust al Macondo Bar. Foto de Madam Green.
El passat dissabte 6 de novembre de 2010, Dino Ratso i The Missing Leech assitien com a públic al bolo d'Oriol Stardust i Horse Thief. La cap de cartell, per indisposició queia del programa de la nit i, hi quedava un buit musical a ocupar. Resumint que ambdós vàrem realitzar de teloners de l'Oriol.

Dino Ratso, dies abans; en concret el dia 28 d'octubre, i ja l'havíem pogut veure en directe al Voilà de Manresa i en aquests moments obria la nit del Macondo.
Però no avancem aconteixaments, aquella nit de dijous a Manresa Dino Ratso va donar el màxim de si, va realitzar una actuació farcida de hits, però que per desgràcia va quedar una mica desangelada per la poca quantitat de públic; fet certament que no va impedir que seguís anant de més a menys.
Van caure "Mi novia era nazi", "Hay que matar un cantautor" i tantes altres que va anar disparant; tot plegat sense els habituals comentaris, no devia tenir massa sentit en el fons.
Per l'ocasió del Macondo i les tres cançons que ens va fer, va anar directament a l'atac resumint-ho tot i amb aquest to ascendent habitual dels seus bolos, mantingut de forma constant.

Seguidament, The Missing Leech vaig interpretar 3 cançons en català i una en anglès, també de forma ben directa. Van anar caient temes com: "I'm sorry", "Somriu", "Unicorns psicodèlics de colors" i alguna altra sorpresa.
Quan un no sap que tocarà i t'agafa per sorpresa et desconcerta una mica, però va ser gratificant.

Finalment Oriol Stardust va fer una completa revisió del seu cançoner amb final apoteòsic per sobre les minitaules, entre el públic, posant-se a tothom a la butxaca.
Una cançó nova, "Samantha" amb accent psicodèlic, "Atlantis" o Top of The Hill" sonant entre el milloret de la nit.
Inici desafinat amb guitarra quasi sonant a destartalada, per anar-se posant a to i demostrar com de bé acaben sonant els seus últims concerts.

// Crònica publicada per: Maurici Ribera
 
 

// Més informació:


Web amb més informació: http://www.myspace.com/oriolstardust
 

   Translator

Translate to:
 

   Arxiu

Cròniques de l'Azkena Rock Festival 2023
// 21 Juny 2023
Olsen Twinz - Trilogy Rock (09/11/19)
// 7 Abril 2020
Overkill - Sala Salamandra (14/09/19)
// 24 Setembre 2019
Neurosis - Apolo (16/07/19)
// 17 Juliol 2019
Madrugada - Razzmatazz 2 (08/05/19)
// 9 Maig 2019
Veure totes
Cròniques RSS
RSS Trilogy Rock Sindicació dels continguts.
------
© Trilogy Rock 2006-2024 Notícies // Agenda concerts // Cròniques // Podcast // El programa // Playlist // Links // Contactar Disseny web: Space Bits