Trilogy Rock

Cercador:

Trilogyrock, dissabtes de 15:00 a 18:00 ------ Afegir concert a l'agenda ------ Myspace de Trilogy Rock ------ Repopblica

Cròniques de concerts


// Crònica publicada el 12 d'octubre de 2010.


Anton Barbeau a Girona i Barcelona. 05 i 06 d'octubre de 2010.


Anton Barbeau al Macondo de Barcelona.  Foto de Madam Green.
Anton Barbeau al Macondo de Barcelona. Foto de Madam Green.
Anton Barbeau i qui escriu aquest article i que també coorganitzava juntament amb l'Albert Mestres, la part de gira catalana del músic; fa vora 11 anys que ens coneixem mínimament. Una amistat que mai s'havia consumat coneixent-nos en persona i que havia anat de forma intermitent. Amb el contacte recuperat i aquestes dues actuacions, més que de segur, que no seran les nostres darreres que fem plegats.

El concert del dia 5 d'octubre a Girona va suposar una d'aquelles actuacions que un recorda. Molta gent i tenint en compte les reduïdes dimensions del Cercle, fins i tot uns quants no hi van poder entrar. La gent corejava alguna de les meves cançons i de l'Anton també. Un públic participatiu i atent i que van acceptar la meva part experimental. Vaig inventar-me una lletra per una cançó en format rapero i va ser divertit.

L'Anton va anar descarregant tots els seus cartutxos, un darrera l'altre, peces repartides per tota la seva discografia i fent sobretot èmfasi en els seus últims treballs discogràfics; el darrer del qual li havia arribat el mateix dimarts al matí, poc abans de marxar a l'aeroport, actualment resideix al Regne Unit, tot i ser d'Estats Units.
Va continuar amb un tema divertit anomenat "Banana" i va acabar el seu concert recuperant un tema del seu primer àlbum.




Malauradament la nit al Macondo no va ser massa concorreguda. El passat dimecres 6 d'octubre vàrem donar el màxim de si, però davant un públic molt reduït. De totes formes en vaig treure avantatge d'una curta actuació, realment més contundent de l'habitual.

Per la seva part, Anton Barbeau va començar a tope com si la manca de públic no importés, però li van anar baixant els ànims i també va fer una actuació més curta i menys participativa. El gran concert l'havia fet tot just 24 hores abans; però realment va aprofitar per delectar-nos encara amb alguna peça poc habitual del seu extens catàleg musical.

// Crònica publicada per: Maurici Ribera
 
 

// Més informació:


Web amb més informació: http://www.myspace.com/antonbarbeau
 

   Translator

Translate to:
 

   Arxiu

Cròniques de l'Azkena Rock Festival 2023
// 21 Juny 2023
Olsen Twinz - Trilogy Rock (09/11/19)
// 7 Abril 2020
Overkill - Sala Salamandra (14/09/19)
// 24 Setembre 2019
Neurosis - Apolo (16/07/19)
// 17 Juliol 2019
Madrugada - Razzmatazz 2 (08/05/19)
// 9 Maig 2019
Veure totes
Cròniques RSS
RSS Trilogy Rock Sindicació dels continguts.
------
© Trilogy Rock 2006-2024 Notícies // Agenda concerts // Cròniques // Podcast // El programa // Playlist // Links // Contactar Disseny web: Space Bits