Trilogy Rock

Cercador:

Trilogyrock, dissabtes de 15:00 a 18:00 ------ Afegir concert a l'agenda ------ Myspace de Trilogy Rock ------ Repopblica

Cròniques de concerts


// Crònica publicada el 8 de maig de 2011.


Una nova edició del Festival de la Plaça Odissea


Foto de Mojave 3 per Pau Cristòful.
Foto de Mojave 3 per Pau Cristòful.
El passat dissabte 30 d'abril va tenir lloc la darrera de les nits del festival de música de la Plaça Odissea de Barcelona. Les bandes que van actuar van ser: The Dodos, Mojave 3, Partido i Litoral.
Us deixem amb les cròniques de The Dodos i de Mojave 3.

THE DODOS
La nova visita de The Dodos estava més que justificada ja que la presentació del disc No Colours 2011 havia de ser una realitat. Els seus passos, pel Primavera Club del 2008 i per la Sala BeCool, ens havien deixat un bon regust de boca anteriorment. Per l'ocasió calia vendre una nova direcció musical; fet que van aconseguir amb astúcia. Les noves composicions més ambientals i menys tropicals o esverades van sonar realment consistents, sent barrejades amb algunes concessions cap a altres sonoritats més pròximes als dos primers treballs o ja específicament d'ells.

El duo reforçat per una segona guitarra va saber captar l'atenció del públic gràcies a la potent descàrrega que tot i ser menys desperta que amb altres presentacions d'àlbums va ser més polida i gratament brillant.



MOJAVE 3 - PLAÇA ODISSEA - 30.04.2011
'Gotta find a way to get home strong, gotta find a way back home' canta repetidament Neil Halstead a 'Bluebird of happiness'. Frase premonitòria del que està passant actualment a Mojave 3. Així es confirmava l'altre dia al final de la seva actuació a la Plaça Odissea. Els Mojave 3 han agafat el camí de tornada a casa després de l' irregular ‘Puzzles like you' i una aturada posterior de cinc anys.

Repescant el millor del seu repertori, Mojave 3 van oferir un directe brillant i emotiu, retrobant-se amb la seva millor cara. I és que en el seu cas, les cançons parlen per elles mateixes: "In love with a view" , "My life in art", "Sarah" o un "Alison" de Slowdive en acústic, totes aplaudides per un públic encantat de recuperar un dels grups claus del canvi de segle. Senyal inequívoc de la grandesa musical del grup.

Mojave 3 han tornat en la seva millor essència. I alguna cosa ens diu que no és un ‘comeback' més, sinó un nou punt de partida cap a nous capítols d'aquesta bonica història d'amor. El temps dirà.

Crònica de la part de Mojave 3 per Eduard Serra

// Crònica publicada per: Maurici Ribera
 
 

// Més informació:


Web amb més informació: http://www.maremagnum.es/blog/?cat=83
 

   Translator

Translate to:
 

   Arxiu

Cròniques de l'Azkena Rock Festival 2023
// 21 Juny 2023
Olsen Twinz - Trilogy Rock (09/11/19)
// 7 Abril 2020
Overkill - Sala Salamandra (14/09/19)
// 24 Setembre 2019
Neurosis - Apolo (16/07/19)
// 17 Juliol 2019
Madrugada - Razzmatazz 2 (08/05/19)
// 9 Maig 2019
Veure totes
Cròniques RSS
RSS Trilogy Rock Sindicació dels continguts.
------
© Trilogy Rock 2006-2024 Notícies // Agenda concerts // Cròniques // Podcast // El programa // Playlist // Links // Contactar Disseny web: Space Bits